Πολιτική Αποστολών και Επιστροφές

  • ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ
  • Express Delivery Service - Παράδοση εντός Αττικής (Κεντρική, Βόρεια & Νότια) την ιδια εργασιμη μερα (αν η παραγγελια καταχωρηθει ως τις 14:00) κατόπιν επικοινωνίας
  • Εντος 2-3 εργασιμων ημερων. H χρέωση κυμαίνεται ανάλογα με το μέγεθος και το βάρος του πακέτου και υπολογίζεται αυτόματα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας
  • Δωρεάν delivery για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ! 

 Επικοινωνήστε μαζί μας στο www.nayatoys.com εάν επιθυμείτε να κανονίσετε το Express delivery service.

Παραγγελίες εντός Ελλάδας (μέσω EltaCourier )

Η χρέωση αποστολής για τις παραγγελίες υπολογίζεται κατά τη διάρκεια της ολοκλήρωσης παραγγελίας σύμφωνα με την περιοχή αποστολής και το συνολικό βάρος.

Για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ, η υπηρεσία παράδοσης είναι δωρεάν. 

Παραγγελίες για την υπόλοιπη Ευρώπη (μέσω Elta Courier)

Για παραγγελίες που αποστέλλονται εντός Ευρώπης, τα πακέτα αποστέλλονται με την Elta Courier και το κόστος υπολογίζεται έπειτα από ζήτηση σας σύμφωνα με τη χώρα αποστολής και το συνολικό βάρος με βάση την ειδική συμφωνία της εταιρείας μας με την Elta Courier

Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης;

Όλες οι παραγγελίες παραλαμβάνονται και αποστέλλονται από Δευτέρα έως Παρασκευή. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέσα στο Σαββατοκύριακο ή τις αργίες θα εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Για κάθε παραγγελία που πραγματοποιείται πριν από τις 13:00, Δευτέρα έως Παρασκευή, αποστέλλουμε την παραγγελία σας την ίδια ημέρα. Η ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας σας εξαρτάται από τη διεύθυνση αποστολής και την εταιρεία courier που συνεργαζόμαστε.

 

  • ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Έχετε περίοδο δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας για να επιστρέψετε τα προϊόντα που παραγγείλατε. Για να επιστρέψετε ένα προϊόν πρέπει να μας στείλετε email στο info@nayastoys.com

Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην αρχική τους συσκευασία με ετικέτες και τυχόν αξεσουάρ σε άριστη κατάσταση για μεταπώληση. Δεν πρέπει να έχουν φορεθεί, πλυθεί ή να έχουν με οποιονδήποτε τρόπο υποστεί ζημιά.

Τα έξοδα επιστροφής είναι αποκλειστική ευθύνη του πελάτη. Ωστόσο, τα έξοδα για τη νέα παραγγελία σας καλύπτονται από το NAYAS TOYS.

Όλα τα προϊόντα συσκευάζονται προσεκτικά και αποστέλλονται σε άριστη κατάσταση. Ωστόσο, εάν λάβετε ένα κατεστραμμένο προϊόν ή το προϊόν δεν είναι αυτό που παραγγείλατε, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@nayastoys.com .

Σε αυτή την περίπτωση θα επιστρέψουμε τα χρήματά σας εντός 15 ημερών στην πιστωτική σας κάρτα ή στον τραπεζικό λογαριασμό της επιλογής σας σε περίπτωση που έχετε πληρώσει με αντικαταβολή.

Τα έξοδα αποστολής σε αυτήν την περίπτωση για την επιστροφή των κατεστραμμένων προϊόντων καλύπτονται από εμάς.